Eyescream

Det er blevet en vane at få en milkshake hos Paradis Is når jeg kommer til Valby Station efter at have været på Glostrup Hospital. Hvor de ser på mine øjne. Nogle gange virker det som om de kun ser på mine øjne. Det er sært at bruge 1½ time på at blive stirret ind i ansigtet og stadig føle sig overset.

Jeg kan bedst lide når der er to folk foran mig i køen hos Paradis Is og de skal helst være under 170 cm for så kan jeg se over dem og lure hvad for noget is der er at vælge imellem. Det er ikke altid let at vælge tre forskellige slags is der kan blandes sammen til en lækker milkshake. Man kan også vælge to slags is men så bliver det ikke en særlig tyk milkshake og de er mere lækre når de er tykke. Hvilket er sært for man drikker dem med et sugerør uanset hvad.

Jeg kan ikke så godt lide når der ikke er nogen mennesker i kø for så skal jeg bruge tid på at stå og vælge og så ender jeg med en mærkelig kombination. Ekspedienten står og venter og måske kommer der folk og står og venter i kø bag ved een. Man skal tænke sig godt om for nogle kombinationer virker smarte på papiret. Såsom karamel/chokolade/banan. Men de er det slet ikke i virkeligheden. I ganske få tilfælde bliver man overrasket positivt. Såsom med jordbær/kokos/lakrids. Men det er sjældent.

Jeg får at vide at mine øjne er blevet bedre til at se siden sidst. JEG er blevet bedre til at se hedder det. Nogle gange er det svært at tænke på mine øjne som en del af resten af helheden. Det virker i hvert fald ikke altid som om vi spiller på samme hold. Men det er godt at vide at der er en målbar forbedring. For det er svært at se selv.

PS: A Triumph and somewhere to go (preferably far away). Please.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s